Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Carl Philips nya jobbiga boendesituation

07 nov, 2016, 10:18 
AvJohanna Lejon
Från Djurgården till Drottningholm och sedan tillbaka igen. Carl Philips och Sofias röriga boendesituation fortsätter. Nu kommer det nya beskedet: det är inte säkert att deras drömboende blir klart i tid.
Annons
Prince Carl Philip and Sofia Hykjeberget Nature Reserve

Det var i helgen som Expressen berättade om att renoveringarna av Villa Solbacken just nu pågår för fullt. Bostaden är inplastad och överallt står byggställningar.

– Renoveringsarbetet pågår, det är riktigt, säger Jan Lindman, ekonomidirektör och överintendent på hovet, till Expressen.

Tanken vid byggstart var att boendet skulle stå klart redan till våren och att inflyttningen skulle ske i mars. Men nu verkar det hela åter vara oklart. Man vet helt enkelt inte om familjen får flytta in i drömhuset och fira lilla prins Alexanders ettårsdag i prinsparets älskade Villa Solbacken.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
villa-solbacken-ao

– Det går inte att säga det med all säkerhet, nej. De jobbar på där ute och det är mycket som ska göras, det är en väldigt omfattande renovering, säger Jan Lindman till Expressen.

Enligt Jan är det många moment som återstår innan allt är klart: byggandet, städning, inredning.

– Hur lång tid varje del kommer att ta kan vi inte säga i dag, säger han och konstaterar:

– Det får ta den tid det tar.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons