Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Carl Philips romantiska beslut i hemmet: ”Lyckligast i kungafamiljen”

06 nov, 2023, 08:30 

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip lever ett lyckligt liv.

Annons

Ute på anrika Djurgården i Stockholm lever prins Carl Philip och prinsessan Sofia sitt drömliv. Från sitt älskade Villa Solbacken har de bara ett stenkast till småprinsarnas förskola och skola.

Det här är prinsessan SofiaBrand logo
Det här är prinsessan Sofia

Allt ramas in av en lummighet som består av vackra grönområden, med nära anslutning till Mälaren och det kungliga slottet.

Villa Solbacken erbjuder dessutom gott om plats. Med sina 300 kvadratmeter har tvåvåningsvillan fyra sovrum och badrum. På entréplan finns ett kök med anslutande matsal.

Annons
Villa Solbacken
På Villa Solbacken lever prinsessan Sofia och prins Carl Philip ett sant drömliv.

Så lever Carl Philip och Sofia med barnen

Trots att de lever ett liv i den kungliga offentligheten, med en del resor och diverse uppdrag, har de alltid sett till att prioritera barnen och det underbara liv de lever ute på Djurgården.

När Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall gästar Monarkerna i P1 säger han så här om Carl Philip och Sofias liv hemma på Villa Solbacken.

– Glöm inte att de har tre barn, tre killar, och det tar väldigt mycket tid. Sofia och Carl Philip har varit hemma väldigt mycket. De har ett familjeliv ute på Djurgården där hon har tagit hand om barnen, men de gör också offentliga uppdrag och är med som beskyddare för olika organisationer.

Annons
Prinsparet
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip med sina älskade småprinsar.

”Lyckligast i kungafamiljen”

Trots att både Sofia och Carl Philip är offentliga personer, där allt de säger och gör granskas, så har de en unik position i den svenska kungafamiljen – en position som gör att de kan fokusera mycket på sin relation.

– Jag tror de lever mest bekymmersfritt i kungafamiljen. De har en kärnfamilj i det fantastiska huset ute på Djurgården, de gör lite representation och så vidare.

– De behöver inte vara i stormens öga som kungen och drottningen och kornprinsessan. Ja, om du skulle fråga mig så är de lyckligast i kungafamiljen, absolut.

Foto: TT

Annons