Sofias otippade samarbete med kända klädföretaget

Project Playground och Stephanie Bergström växlar upp sitt samarbete.
prinsessan sofia ibl

Prinsessan Sofias välgörenhetsorganisation, som hon i dag är hedersordförande för, inledde för tre år sedan ett samarbete – för välgörenhet.

Project Playground slog sig då ihop med Soft Goat, det populära företaget som gör underbart mjuka kläder i cashmere, för den goda sakens skull.

“Vi är så stolta över att vara en del av den icke-vinstdrivande organisationen @projplayground, för varje sålt plagg kommer vi att donera 10 kronor till denna viktiga organisation”, skriver Soft Goat i ett inlägg på Instagram.

Det hela är alltså inget nytt samarbete. Soft Goat har donerat 10 kr per sålt plagg i drygt tre års tid. Men nu under december växlar man upp samarbetet – för att nå nya mål:

“Hjälp oss att hjälpa andra och köp ett Project Playgorund-armband i vår webshop. Alla resultat av detta armband doneras direkt till Project Playground! För varje sålt armband i december månad, kommer vi dubbla din donation och köpa ett till! God Jul!”

Bakom märket Soft Goat står prinsessan Madeleines ex-fästman Jonas Bergströms nya hustru, Stephanie Bergström. Att hon och Sofias organiatsion samarbetar må vara en smula otippat men givetvis otroligt välkommet, för just den goda sakens skull.

Här kan du köpa ett armband.

Foto: Ibl.