Sofias oväntade beslut – nu går hon emot Madeleine

Prinsessan Sofias oväntade beslut.

Sofias oväntade beslut – nu går hon emot Madeleine

503 Service Unavailable

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har dragit igång sommarledigheten, och just nu befinner de sig på sitt lantställe i Sörmland, vackra Ökenäs gård utanför Trosa. En väldigt speciell plats för prinsparet då det var här prinsen friade till Sofia, en tidig morgon nere vid vattnet.

Nu väntar en lång och härlig semester på hemmaplan för prinsfamiljen. Det blir Sverige för hela slanten i år och inte franska rivieran och Villa Mirage efter en tuff och lång coronavår. I veckan delade de även med sig av ett meddelande på Instagram, där de skrev mer om hur deras sommar kommer att se ut.

– Vi vill önska en fin sommar! skrev Sofia och Carl Philip och fortsatte:

– Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar. Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld hemester.

Beslutet att dela med sig av bilder från sin semester bryter ganska rejält mot hur resten av kungafamiljen väljer att göra. Prinsessan Madeleine är till exempel väldigt restriktiv när det gäller uppdateringar i sociala medier och delar i princip bara med sig av inlägg som handlar om organisationen Childhood eller söta bilder på barnen vid födelsedagar. Men vem vet, kanske följer Madeleine i Sofias fotspår och delar med sig av sin hemester i Florida i sommar?

Foto: TT