Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias oväntade glädjebesked till mamma Marie – avslöjade det själv

27 jun, 2020, 10:00 
AvMalin Ny
Efter en tuff vår kommer nu prinsessan Sofia och prins Carl Philip med ett glädjande besked till Marie Hellqvist.
Annons
Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!Brand logo
Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har som bekant dragit igång en härlig sommarsemester efter en tuff och intensiv coronavår. Just nu befinner sig familjen på sitt lantställe i Sörmland, vackra Ökenäs gård utanför Trosa. Det är också där som den nya bilden på småprinsarna Alexander, 4, och Gabriel, snart 3, är tagen.

Sofias oväntade glädjebesked till mamma Marie – avslöjade det själv

I samband med att prinsparet lade upp den somriga bilden på sina söner passade de på att komma med ett glädjande besked. De meddelade nämligen att det blir en skön semester på hemmaplan i år.

– Vi vill önska en fin sommar! skrev Sofia och Carl Philip och fortsatte:

– Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar. Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld hemester.

Beskedet glädjer nog många och kanske särskilt Alexander och Gabriels mormor Marie. När reserestriktionerna nu har lättat kanske hon och maken Erik kan få möjlighet att träffa sin dotter och barnbarn – även om de troligtvis kommer att få hålla två meters avstånd från varandra för att vara på den säkra sidan.

Kungens ärliga ord om Sofia – inför alla!Brand logo
Kungens ärliga ord om Sofia – inför alla!

Foto: TT

Annons