Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias särskilda önskan inför Nobel

09 dec, 2016, 12:10 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia har en alldeles särskild önskan inför Nobel i morgon. Svensk Damtidning vet vad.
Annons
Nobel.Ibl1

I morgon är det äntligen dags för festernas fest – Nobel.

Maten är såklart en stor del av den flotta banketten i Stadshuset och bakom menyn står årets Nobelkock, Sayan Isaksson. Och precis som vanligt har många av de över 1000 gästerna särskilda matkrav. Anledningen? Allergier, och så är förstås en stor del av gästerna vegetarianer.

En av alla dessa vegetarianer är faktiskt prinsessan Sofia. Sofia har inte ätit rött kött på åratal och på hennes och Carl Philips bröllop förra sommaren serverades fisk som en av rätterna istället för just rött kött. Victoria har också beställt specialkost, erfar Svensk Damtidning, eftersom hon inte äter gluten. Också prinsessan Madeleine tackar oftast nej till just rött kött. Kyckling och fisk äter hon dock. Om hon anmält detta till Nobelköket är oklart.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons