Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias sorg mitt i lyckan

21 jun, 2016, 07:20 
Agneta Nisbeth
Prinsessan Sofia har fått dystra besked mitt i den stora glädjen över baby Alexander.
Annons
Prinsessan-Sofia-Ibl

Prinsessan Sofias lillasyster Sara, 28, har separerat från fästmannen Oskar Bergman, 30.

Sara och Oskar förlovade sig förra våren och i samband med Sofias och Carl Philips lysning klev han för första gången in på den kungliga arenan. Då fick han vara med vid de officiella festligheterna på slottet – och vid bröllopet några veckor senare hade han sedan en än mer framträdande roll.

När den officiella gruppbilden togs fick Sara Hellqvists fästman en fin placering bredvid drottning Margrethe av Danmark och brittiska prins Edward och hans Sophie. Det var många som höjde på ögonbrynen över det moderna tilltaget. Kungen har hållit hårt på traditionerna men att han lät Oscar vara med sågs som en markering att en ny tid i familjen har tagit sin början.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men nu är alltså kärleken över mellan Sara och Oscar. Enligt folkbokföringen flyttade hon från parets gemensamma bostad i april. Svensk Damtidning har sökt Sara Hellqvist men utan resultat.

Sara-Hellqvist-Ibl

Av: Liv Sander.

Bilder: IBL.

Annons