Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias stora glädje – nu kan de mötas igen!

03 aug, 2022, 15:50 

Prinsessan Sofia har chans att återuppleva ett av sina käraste minnen på Solliden!

Annons
Kungliga snackisar från vecka 30 – Sofia dansar loss!Brand logo
Kungliga snackisar från vecka 30 – Sofia dansar loss!

Danny Saucedo är en storfavorit inom kungafamiljen, ingen kommer väl glömma när han och artistkollegan och dåvarande flickvännen Molly Sandén sjöng en specialskriven kärlekslåt på Carl Philip och Sofias bröllop för sju år sedan.

Nu ska han uppträda på en konsert inom det populära Solliden Sessions-konceptet. Under varje sommar sedan några år tillbaka håller kända svenska artister spelningar vid det kungliga sommarresidenset och det hör till mer regel än undantag att någon eller några medlemmar ur kungafamiljen kommer och tar del av den härliga sommarmusiken.

Danny är ju en storfavorit hos kungligheterna, inte minst för Carl Philip och Sofia, det återstår att se om de dyker upp i publiken under kvällen. Kanske kan de drömma sig tillbaka till sin fantastiska bröllopsdag!

Danny Saucedo och Molly Sanden sjöng på prinsparets bröllop i juni 2015.

Spelar vid dubbla slott

Det är inte den enda spelningen vid ett slott för Danny i sommar. Han har även spelat på Strömsholm Sessions utanför Västerås. Det är ett av de kungliga slotten och spelningen inramades av en lummig trädgård och Strömsholms kanal.

Annons

– Om vädret är bra så kommer det vara helt magiskt att få spela så nära publiken.Konceptet startade under pandemin för att kunna erbjuda musikupplevelser under de restriktioner som rådde. Något som gav mersmak, sa Danny Saucedo till Västerås Tidning inför spelningen.

Men det är inte bara spelningar för Danny under sommaren! Så fort han får lite ledig tid åker han till sommarstugan och jobbar på sina projekt.

– Om vädret i Sverige är bra så längtar jag till att vara på landet i Enköping. Där kan jag snickra, bygga och plantera hur mycket som helst. Ett av sommarens projekt är att göra om i köket där ute, säger han till VLT.

Annons