Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias svindlande stil hyllas utomlands – får alla att studsa till!

24 okt, 2023, 09:00 

Prinsessan Sofias modeval uppmärksammas i utlandet.

Annons

Prinsessan Sofia föddes inte som kunglig, men har i stort sett alltid varit en modedrottning. Under åren har de vackra klänningarna avlöst varandra och många har suttit på helspänn för vad som ska hända härnäst.

Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!Brand logo
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!

Vem minns bland annat inte Sofias spektakulära klänning på kungens jubileumsmiddag? Hur hon dök upp både i en chockrosa dröm och en vacker gul klänning med matchande hatt.

Oavsett om det var färgstarkt eller nedtonat såg Sofia till att stjäla rampljuset och visade att det inte spelar någon roll vilken färg hon bär för att göra succé under festliga tillställningar.

Annons
Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia hyllas ofta för sin stil!

Sofia hyllas överallt

Även internationellt har hon hyllats för sina modeval och närmast beskrivits som en stilikon – och nu har hon gjort det igen efter att ha närvarat vid Sophiahemmets examenshögtid i Blå hallen i Stockholms stadshus.

Den här gången är det danska Billed-Bladet som uppmärksammat prinsessan. De refererar till modebloggen UFO No More, som skriver att hon under besöket bar en hållbar klänning från ByTimo.

Den mörka klänningen var av norsk design och hade ett subtilt, glansigt blommönster och puffade ärmar. Hon stylade klänningen med ett par matchande stiletter från Stinaa. J och ett par nya silverörhängen formade som fåglar.

Så fint!!

Foto: TT/Instagram

Annons