Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Sofias syster träder fram efter ett år – nu är roliga familjehemligheten ute

25 dec, 2023, 09:00 

Här dyker Sofias syster upp – bara timmar efter att hemligheten blev offentlig!

Annons

Prinsessan Sofia har två systrar, som är betydligt mer anonyma än sin syster. Men Sara och Lina har ett tight band till Sofia, och de umgås gärna när alla med sina hektiska scheman lyckas befinna sig på samma plats.

Nu har systern Lina Hellqvist dykt upp i rampljuset igen – och det hela händer i samband med att en rolig familjehemlighet kommit ut!

Allt du vill veta om Lina Hellqvist!Brand logo
Allt du vill veta om Lina Hellqvist!

Här dyker prinsessan Sofias syster upp – efter ett år

Det var under torsdagskvällen som prinsessan Sofia och prins Carl Philip lyste upp Stockholmsmörkret när de anlände till konserten Jul i Vasastan i Gustaf Vasa kyrka. Ja, det är sedan många år tillbaka i princip skrivet i sten att Sofia och Carl Philip dyker upp och njuter av musiken. Första gången var redan 2014!

Annons
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Så julfina!

– Min julkonsert har blivit tradition för prinsparet. Och för ett tag sedan fick jag ett sms från Sofia där hon skrev ”Det blir ingen jul utan Jul i Vasastan”, berättade Fredrik Benedict Nybladh för Svensk Dam.

På plats var även Lina som fångades på bild, ihop med sambon Mattias Wikström – och som de strålade! Det var ett helt år sedan hon fångades på bild sist, på pricken ett år sedan under fjolårets julkonsert.

Lina Hellqvist och Mattias Wikström
Lina Hellqvist var på strålande humör med sambon Mattias Wikström.

Lina jobbar till vardags med Project Playground, den stiftelse som Sofia grundade med väninnan Frida Vesterberg 2010.

Annons

Prinsessan Sofias familjehemlighet ute – ett år senare

Linas framträdande kommer extra lägligt. Bara timmar innan kunde Svensk Damtidning avslöja familjen Hellqvists hemlighet – de har firat kärleken i smyg!

Den 7 juni 2022 gifte sig Sofias yngre syster Sara Hellqvist i Rådhuset i Köpenhamn, med sin kärlek Martin Bailey. Hon har dessutom flyttat hem till Sverige efter att ha bott i Tyskland i två år. Vilken lycka!

Sara har vi faktiskt inte sett till på ett bra tag. Hon är den mest hemliga av alla systrar, och fokuserar stenhårt på sin karriär. Sara forskar i kriminologi och är doktorand vid den Kriminologiska institutionen vid Stockholms universitet. Dessutom volontärjobbar hon som stödperson vid Brottsofferjourernas Riksförbund.

Sara Hellqvist.
Sara Hellqvist 2019.

Foto: TT

Annons