Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias systers förändring – kolla in nya looken

19 jan, 2019, 13:41 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia och systern Lina Hellqvist
På fredagens ELLE-gala visade prinsessan Sofias syster, Lina Hellqvist, upp en ny look: pageklippt och blondare än på länge. Kolla in bilderna.
Annons

Vi är vana att se henne med ett långt hårsvall, precis som sin syster Sofia. Men nu visar det sig att Lina Hellqvist har låtit lockarna falla. Dessutom har de lite mörkare tonerna fått ge vika för en mer isblond, kallare, hårkulör. Snyggt, inte sant?

Visade upp ny look på ELLE-galan

Under fredagens ELLE-gala var det många kändisar som visade upp looks och outfits utöver det vanliga. Lina Hellqvist, som kom med vännen William Värnild, bar en vit och ärmlös långklänning från Viktoria Chan, ett märke som också prinsessan Sofia är väldigt förtjust i. Hennes smycken kommer från Ole Lynggaard, också det en favorit i kungliga sammanhang.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Lina Hellqvist på ELLE-galan 2019
Lina Hellqvist i kort, rak, page på ELLE-galan 2019.

I ELLEs livesändning berättade Lina om känslorna inför festkvällen.

– Det känns jättekul, det är alltid så kul på ELLE-galan!

Annons

Nära vännen om nya looken

William Värnild var den som stylade Lina klädmässigt inför galan. Såhär berättade han om tankarna kring looken:

– Det måste alltid finnas en röd tråd… Linda Fernström (känd makeupartist som bland annat sminkar Carolina Gynning, Camilla Läckberg och Charlotte Perrelli reds. anm.) har gjort makeupen och när det gäller kläderna har jag tänkt tidlöst och klassiskt – men också rätt i tiden. Figurnära och kvinnligt.

Hyllades av kollegan

Häromdagen fyllde Lina Hellqvist 36 år. I samband med födelsedagen passade kollegan Christina Saliba, som Lina arbetar med i Her Group där hon är projektledare, på att hylla henne på Instagram.

”Jag är så tacksam att denna kvinna, @lina.hellqvist, kom in i mitt liv för några år sedan. Hon har hjärta och hjärna, är livsfarligt vacker och har hög integritet. I dag fyller hon år, så hjälp mig att hylla henne! Hon är ryggraden i allt jag gör, hon är navet i det som @lackberg och jag gör och bygger. Hon är en partner att vara tacksam för, och med henne fortsätter vi att bygga. Stort grattis på din dag, underbara @lina.hellqvist utan dig stannar allt. Gratta denna underbara #queen ❤️ #dreamteam”, skrev Christina som bildtext till en bild på henne och Lina. Hela posten kan du läsa här. 

Läs mer:

Foto: TT

Annons