Sofias systrar väljer svensk design på bröllopet

12 jun, 2015, 10:09 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
STCC på Solvalla.

Vad ska brudens systrar ha på sig i morgon? Lina och Sara Hellqvist har valt klänningar i mintgrönt och lavendel.

Sofias storasyster Lina och lillasyster Sara kommer båda att bära specialdesignade klänningar från Viktoria Chan 

Recept.se Nyhetsbrev
Victoria-Chan

– Det har varit en stor ära att få designa systrarna Hellqvists klänningar till det kungliga bröllopet. Jag har försökt skapa en balans där klänningarna matchar men ändå är olika, försökt sticka ut från mängden men inte ta över showen. Färgerna går i somriga pasteller, mintgrön och ljus lavendel, berättar designern Victoria Chan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia

Signifikant för VIKTORIACHAN är att arbeta med subtila detaljer och proportioner vilket genomsyrar klänningarna. Vi har försökt skapa en elegant och romantisk touch med spetsdetaljer och olika sidentyger, som bryts av med skarpa linjer. Materialet är sidencrêpe, sidenchiffong samt olika spetstyger, berättar Victoria Chan vidare.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons