Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sofias trendiga jeans – här hittar du dem

Prinsessan Sofia

Jeansen har varit en riktig favorit hos Sofia i sommar!

Det här är prinsessan Sofia
0:48

Efter reklamen: Det här är prinsessan Sofia

(0:48)

Slå på ljud

Kungafamiljen har haft en riktigt festlig sommar!

Det har hunnits med semester i St. Tropez, mängder med fantastiska musikframträdanden på Solliden Sessions och på Borgholms slottsruin och inte minst Victorias storslagna födelsedagsfirande på Victoriadagen.

Kungligheterna lyckas alltid pricka rätt med sina stilsäkra val men prinsessan Sofia har imponerat lite extra med sin avslappnade och trendiga sommarstil.

Prinsessan Sofias sommarstil – priset på tröjan som alla vill ha

Sofias favoritplagg i sommar

Vi har sett Sofia i en hel del fantastiska kläder den här sommaren. Det har varit allt från eleganta badkläder på franska rivieran till vackra klänningar på festligheter.

Prinsessan Sofia och Patrick Sommerlath

Sofia syntes i ett par jeans när hon och Patrick Sommerlath dansade loss till Veronica Maggios spelning på Borgholm slottsruin.

Bild: Suvuad Mrkonjic/TT

Men ett plagg har återkommit lite oftare än de andra – och det är något de flesta av oss redan har i garderoben. De klassiska jeansen!

Närmare bestämt så är det en utsvängd , 70-talsinspirerad modell som har varit Sofia "go to" under konsertkvällarna på Öland.

Här hittar du Sofias trendiga jeans

Sofias jeans är inte bara så snygga de är också riktigt trendiga. Dagen efter kronprinsessan Victorias födelsedag var hon, prins Carl Philip och prinsessan Estelle på plats för att se Molly Sandéns konsert i Borgholms slottsruin.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip

Vi älskar de snygga fickorna på Sofias 70-talsinspirerade jeans!

Bild: Mikael Fritzon/TT

Sofia matchade sin mysiga, himmelsblå tröja med ett par jeans med en snygg, annorlunda design på framfickorna från märket Scotch & Soda. Det är UFO No More som har identifierat jeansen som går loss på omkring 1 700 kronor.

Lätt, ledig och så snygg! Sofias imponerade med sin sommarstil när hon anlände till Solliden sessions.

Bild: Jonas Ekströmer/TT

Hon bar även jeans i samma utsvängda stil när hon och resten av kungafamiljen avnjöt Jill Johnsons framträdande på Solliden sessions. Hon matchade då med en avslappnad skjorta, coola solglasögon och snygga kilklacksandaler.

Victorias och Sofias lyxväska har blivit en snackis – kostar 17 000 kronor

Foto: TT