Sofias utseendeförändring – så har vi aldrig sett henne!

Prins Carl Philip och Sofia är ute och "hemestrar" – då visaed hon upp nya utseendedetaljen.

Prinsparet har tagit med sig sönerna Alexander och Gabriel och är just nu på semester i Sörmland, där de har sitt landställe Ökenäs.

Första veckan la de upp en bild på instagram där de skrev att de kommer tipsa om sina smultronställen i trakten, för att inspirera andra till att utforska Sverige i år när det inte är lika lätt att åka utomlands. Vilket härligt initiativ!

Carl Philip och Sofia lade nyligen ut sin första rekommendation, och det var Bergs Gård utanför Trosa som fick ett kungligt besök. Hela familjen hade hyrt cyklar, röda mountainbikes för de vuxna och lite mindre barncyklar för de två småprinsarna.

En tydlig förändring för Sofia

Vi kunde också se att Sofia såg lite annorlunda ut! Förutom att hon var klädd i väldigt lediga kläder jämfört med det hon brukar använda “i tjänst” hemma på Djurgården i offentliga sammanhang kunde man även se att hennes hårfärg hade blivit några nyanser ljusare.

Sofia och Carl Philip tog med sig barnen på utflykt, och visade samtidigt upp sin nya hårfärg!

Sofia och Carl Philip tog med sig barnen på utflykt, och visade samtidigt upp sin nya hårfärg!

Sofia har ju alltid varit en stolt brunett som bär upp sitt mörka svall väldigt elegant, men vi måste säga att hon klär otroligt bra i även denna lite ljusare frisyr! Solen har säkert gjort sitt, det var ju underbart väder i juni och Carl Philip och Sofia har säkert tagit vara på sommaren och spenderat massor med tid utomhus i de fina omgivningarna runt Djurgården.

Foto: TT