Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sofias val för sönerna – bilderna avslöjar!

Prins Gabriel och prins Alexander med mamma Sofia och pappa Carl Philip.

Prinsessan Sofia gillar att dela med sig av livet via Instagram – och den här gången fick vi ett extra trevligt inslag.
Carl Philip och Sofia om sönerna
Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har valt att göra som så många andra svenskar och tillbringa semestern hemma i Sverige. På Instagram delar de med sig av vad de hittar på för att inspirera andra till att göra samma sak. De har bland annat åkt mountainbike utanför Trosa, besökt prins Alexanders utsiktsplats i Nynäs naturreservat och nu senast såklart varit på Solliden med sina små pojkar.

 

Prinsarna busar på Solliden

De ser ut att ha en underbar sommar, och småprinsarna Alexander och Gabriel har massvis med energi som de kan göra av med när de springer och utforskar Borgholms slottsruin eller testar lekplatserna runt Sollidens trädgård bland annat.

Men de som kollar noga känner kanske igen en bild från det senaste inlägget. Sofia har nämligen återskapat en bild som är tagen för två år sedan, där pojkarna sitter bredvid varandra på samma bänk och tittar ut över samma trädgård.

Här är bilden fotad i juli 2020:

Och den här kommer från samma månad 2018. Då var pojkarna bara ett och två år gamla, de har vuxit så mycket sedan dess!

Utan säkerhetsvakter på semestern

Det har varit en ovanlig semester på många sett för prinsparet. Ekuriren intervjuade Magnus och Frida Larsson som driver Bergs gård utanför Trosa efter besöket i juni, och de frågade bland annat om det var någon mer i följet förutom prinsparet och barnen.

– Nej det var bara de, inget stort säkerhetspådrag.

Familjen var alltså själva på utflykten utan livvakter, ett beslut som gör att familjen verkligen kan njuta av semestern ensamma. En anställd kom och sa till Magnus Larsson att Carl Philip och Sofia var på plats för att hyra cyklar.

– Jag hjälpte till att hyra ut mountainbikecyklarna och pratade lite med dem, säger Magnus Jonsson.

Foto: TT/Instagram