Sofias nya look! Se glammiga bilderna från New York

Prinsessan Sofia

Har prinsessan Sofia gjort en total make over – och blivit blond?
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!
1:14

Efter reklamen: Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

(1:14)

Slå på ljud

De nya bilderna från New York – där prinsessan Sofia och prins Carl Philip befinner sig på tvådagarsuppdrag kring barn och dyslexi – visar en glimrande vårsnygg prinsessa.

Och hon har synbart ljusare lockar!

Kanske har hon plussat på med några ljusa slingor sedan sist, eller så är det bara vårsolen som har gjort sitt?

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip med brittiska prinsessan Beatrice på uppdrag för World Dyslexia Assembly i New York

Sofia och Carl Philip återförenade med brittiska prinsessan Beatrice: Två dagar fyllda av uppdrag för internationella välgörenhetsorganisationen World Dyslexia Assembly.

Foto: Prinsparet/Instagram

Klart är i alla fall att prinsessan Sofia har hållit en distinkt stil så här långt, med trendigt vida palazzo pants och båtringade tröjor med pingvinärmar.

Till skolbesöket på Upper East Side virvlade hon in som kungafamiljens lady in red, och till kvällens evenemang fick vi se henne i benvitt, och med ännu en spektakulär statementring på fingret.

Prinsessan Sofia i rött vid besök på Windward School på Manhattan i New York

Sofia – och hennes cocktailring. Definitivt maffig!

Foto: Charles Guerin/Stella Pictures

Återstår att se vad hon fiskar upp ur resväskan i dag. I skrivande stund är det ju ännu bara tidig morgon i New York, men när staden vaknar till ska Sofia och Carl Philip ägna dagen åt rundabordssamtal på temat ’olikheter är en styrka’ och kring kraften i att låta barn få vara sig själva.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip med World Dyslexia Assembly på Windward School på Manhattan New York

Färgstarkt på Manhattan.

Foto: Charles Guerin/Stella Pictures

Snart får vi se henne glida in genom entrén till 49 våningar höga skyskrapan One Dag Hammarskjöld Plaza på Midtown Manhattan, samma byggnad där Sveriges FN-personal har sitt kontor.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip i New York

New York är för övrigt en speciell stad för prinsessan Sofia. Det var ju här hon bodde, jobbade och partajade innan hon träffade prins Carl Philip.

På en tiden var hon några och tjugo, jobbade på ett yogacenter och på café och var enligt tidigare uppgifter sambo med en man som hade en liten son.

Ett annat liv, ljusår från det hon lever i dag – som prinsessa och trebarnsmamma. Det kan man verkligen kalla total make over!

Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip på uppdrag på Manhattan

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på väg ut i New York-kvällen.

Foto: Charles Guerin/Stella Pictures

Foto: Stella Pictures, Prinsparet/Instagram.