Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Solmagneten Mallorca – segling, lyxyachter och stekiga kungligheter

09 aug, 2016, 06:49 
Seglarkungen prisade Pierre Casiraghi på Mallorca, som är tummelplatsen för kungligheterna i augusti. Se nya bilderna från härliga dagar ute till havs!
Annons
felipe-kung

Tusentals turister söker sig till Mallorca under sommarsemestern och i augusti finns det stor chans att få syn på en och annan kunglighet. Det är nämligen den här månaden som de blåblodiga frotterar sig på lyxyachts och snabba segelbåtar.

felipe-3

Se bilderna från semesterlediga kungligheter som njuter av Medelhavet. Pierre Casiraghi har inte gett upp passionen för båtar och kappsegling efter olyckan han var med om nyligen. Avkoppling för Pierre är att hänga med sitt team och prata båtrace.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pierre-casiraghi

I lördags tog han emot ett fint pris för sina insatser till havs “the Best Shipowner award” ur spanske kung Felipes hand i samband med Sailing Kings Cup awards gala på Mallorca.

felipe-56

Kung Felipe tog tillfället i akt att styra Aifos mot mål.

elena-45

Prinsessan Elena av Spanien tog med sina egna barn och systerns, prinsessan Cristinas, ungdomar ut till havs.

Annons
urdan

Infanta Cristinas son, Pablo Urdangarin ombord på “Somni-yachten”.

Urdangarin-yacht

Sommarlovslediga kusiner. Elenas son, Felipe Juan Froilan med kusinerna, Juan och Miguel Urdangarin som är barn till prinsessan Cristina.

 

 

 

Annons