Bröllop i sommar – Charlotte Casiraghi ska gifta sig!

Charlotte Casiraghi och Dimitri

Den spanska tidningen Hola avslöjar att det blir ett sommarbröllop för prinsessan Carolines dotter Charlotte Casiraghi.

Som vi tidigare berättat visade sig Charlotte Casiraghi nu öppet tillsammans med pojkvännen, filmproducenten Dimitri Rassam. De sågs för några veckor sedan på filmgala i Paris när en av hans filmer nominerats till ett pris. Nu avslöjar tidningen Hola att paret är på väg att gifta sig i sommar. Och det blir två bröllop, precis som det var för Charlottes bröder, ett borgerligt och ett i kyrkan.

Caroline med dottern Charlottes blivande make Dimitri.

Här ser vi prinsessan Caroline med dottern Charlottes blivande make under en hästtävling.

Läs mer: Charlotte Casiraghi visar upp nya pojkvännen

Dimitri, som är son till skådespelerskan Carole Bouquet, bland annat känd som en av många Bond-brudar, kommer enligt Hola att ordna en av bröllopsfesterna på den italienska ön Pantelleria där hon har en gård på 12 hektar med både stor trädgård och en egen vinodling. Dimitris pappa, den fransk-libanesiske filmproducenten Jean-Pierre Rassam tog tyvärr livet av sig blott 43 år gammal.

skådespelerskan Carole Bouquet

Carole Bouquet har haft en roll i en Bond-film, Ur dödlig synvinkel, och ska enligt uppgift ordna bröllopsfesten när sonen Dimitri gifter sig.

Tidningen berättar också att paret nu är på väg över till Sydamerika där de ska gå på bröllop i helgen, det andra mellan prins Ernst August av Hannovers yngste son prins Christian av Hannover och hans hustru Alessandra de Osma. Denna gång ska paret gifta sig kyrkligt i Lima. Den 24 mars kommer Charlotte och Dimitri Rassam antagligen att vara med på Rosornas bal i Monaco tillsammans med resten av furstefamiljen.

Läs mer: Babylycka! Prinsessan Carolines make har blivit farfar

Vigseln mellan Charlotte och Dimitri kommer som bröllop nummer två i lilleputtlandet. Tidigare har vi berättat att prinsessan Stéphanies son Louis Ducruet har förlovat sig med sin flickvän Marie Chevallier och de ska gifta sig till hösten.

Charlotte och Dimitri

Charlotte har den fyra år gamla sonen Raphaël tillsammans med tidigare pojkvännen Gad Elmaleh. Dimitri har å sin sida en dotter som heter Daria och är född 2011, från förhållandet med den ryska modellen Masha Novoselova. Och rykten gör redan gällande att Charlotte och Dimitri redan väntar sitt första barn tillsammans.

Läs mer: Grattis furst Albert – här är dina 60 år i bilder!

Foto: IBL