Somrig sötchock! Se Carl Philip, Sofia och barnens nya familjebild här

09 jul, 2022, 08:54 

Vilken överraskning, en ny bild på Alexander, Gabriel och Julian!

Annons

Vi närmar oss mitten av juli och sommaren visar sig från sin vackraste sida! För kungafamiljen innebär det också avkopplande dagar på sitt älskade Solliden, men i år har de hunnit med en hel del under semestern.

Efter resan på St Tropez delar prinsparet med sig av en bild på en sommarfin familj – och den är helt underbar!

Lyxresan till St Tropez

Förra veckan befann sig stora delar av kungafamiljen på exklusiva St Tropez för att njuta av sol och bad på lite varmare breddgrader. Sofia, Carl Philip och småprinsarna syntes busa på en lyxig båt, och fick dessutom sällskap från kungaparet.

Recept.se Nyhetsbrev

Kungen och drottningen har ju som bekant sin lyxvilla, "Villa Mirage", belägen i Sainte Maxime på Franska Rivieran, som stått tomt i nästan tre års tid till följd av coronapandemin. Tänk vad härligt att de fick tillfälle att spendera lite familjetid där nu!

Även Madeleine och Chris befann sig på St Tropez, men de hade ett annat ärende där. Det stod nämligen exklusiv och hemlig miljadärsfest på schemat – med ingen mindre än Thorsten Flincks svärson som värd.

Annons

Nya bilden

Vi har verkligen fått se mycket av våra kungligheter den här sommaren, och då har inte ens den mest fullspäckade veckan, Victoriaveckan börjat än.

På Prinsparets Instagram kom under lördagsmorgonen ännu en härlig, och nästan lite sällsynt överraskning – en bild på hela familjen samlad. Ja, till och med lilla Julian är med!

"Vår familj vill önska er alla en härlig sommar! 💛" Skriver Prinsparet under bilden, och kanske är det Sofia som står för inlägget, som hon brukar.

På bilden har charmprinsarna Alexander och Gabriel matchande aprikosfärgade set, och Sofia ett brett och härligt leende. Det verkar vara mycket som händer när bilden ska tas – bara Carl Philip tittar in i kameran, som den rutinerade och kameravana prins han är.

Vilken härlig start på den här vackra sommardagen!

Foto: TT/Instagram, Prinsparet

Annons