Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sophie bröt mot Royal Ascots berömda klädkod – igen!

25 jun, 2019, 17:00 
Grevinnan av Wessex
Ett sus gick genom publiken på Royal Ascot när prins Edwards Sophie gjorde entré. Vad hade hon på sig? Inte kunde det väl vara byxor...i år igen? Grevinnan av Wessex vågar bryta mot konvenansen och bjuder på uppfriskande modernitet! Se bilderna här!
Annons
Sophie av Wessex i byxdress på Royal Ascot
Inte hade vi väntat oss den här kreationen av grevinnan av Wessex på självaste Royal Ascot!
Sophie av Wessex i byxdress
Sophie av Wessex
Inte hade vi väntat oss den här kreationen av grevinnan av Wessex på självaste Royal Ascot!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Wicksteads kollektioner finns i några av de mest prestigefyllda butikerna i världen, inklusive Net-A-Porter, Selfridges, Harrods, Matches och Moda Operandi för att nämna några, samt förstås också i den egna flaggskeppsbutiken som öppnade 2014 på Londons Sloane Street.

Sophie av Wessex i blå hatt
Sophie, grevinna av Wessex får en kyss av Frankie Dettori efter det att han vunnit det tredje loppet vid Ladies Day på Royal Ascot

Foto TT

Sophie i byxdress 2018
Annons