Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sophie i mål efter 70 mil på cykel

26 sep, 2016, 15:39 
Agneta Nisbeth
Grevinnan av Wessex har klarat sitt livs största fysiska utmaning. I söndags gick hon i mål efter 70 mil på cykel längs de brittiska landsvägarna.
Annons

Vilken otrolig resa! Grevinnan av Wessex fick ett varmt välkomnande i söndags när hon rullade över målgången i vad som antagligen har varit det mest fysiskt utmanande kungliga uppdraget hittills. I en veckas tid har hon tagit sig de 70 milen mellan Edinburgh och London på cykel. Syftet har varit att samla in pengar till prins Philips “Duke of Edinburgh’s Awards” som arbetar för att ge barn och ungdomar en bättre hälsa genom att erbjuda möjlighet delta i olika sport- och friluftsaktiviteter.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När Sophie närmade sig Buckingham Palace möttes hon av jublande folkmassor och hon spurtade med glädje in genom slottsgrindarna. Men allra gladast var ändå prins Edward och barnen Louise och James som överöste Sophie med kramar.

Av: Liv Sander.

Foto: Ibl.

Annons