Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sophie i toppform: Så ökade hon förbränningen

11 maj, 2016, 10:43 
Konditionen har ökat avsevärt sedan hon började med nya träningen. Numera susar Sophie genom det brittiska landskapet på två hjul – och fort går det!
Annons
Sophie-cykel-ibl

Det är inte bara Fergie som tappat kilon i vår. Även prins Edvards hustru har hittar sommarformen. Grevinnan av Wessex har kul när hon tränar. Här är senaste bilderna på när hon hoppar upp i sadeln och trampar i väg.

Sophie-12

Brittisk press skriver att grevinnan älskar den här träningsformen och hon bränner kalorier och har kul på samma gång. Kan det bli bättre?

Annons
Sophie-cykel-ibl

Det finns en anledning till varför det just blev cykeln som blev hennes träningsredskap.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sophie-grevinna

Hon ska delta i “the Diamond Challenge” – ett långt cykellopp från Holyroodhouse Palace i Edinburgh till Buckingham Palace i London. Loppet äger rum i september för att uppmärksamma “Duke of Edinburgh’s Award Scheme” 60-årsjubileum.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons