Sorgen är stor för Johan Frisos änka Mabel

13 aug, 2013, 12:02 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons

Ett land i sorg. Familjen sörjer Johan Friso som somnade in i Haag i går och får stöd av folket.

44-årige Friso åkte utanför pisterna i Österrike när han råkade ut för lavinen. Han behandlades först på sjukhus i London, men förflyttades till Haag förra månaden. Han återfick inte medvetandet.

Recept.se Nyhetsbrev

Men livet måste gå vidare för Johan Frisos änka Mabel. Tillsammans med prinsessan Beatrix bearbetar hon det som hänt. Mabel har i ett års tid haft sin man i koma. Hoppet har hela tiden funnits hos henne och hon har ensam tagit hand om de två små flickorna Luana och Zaria.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mabel har fått stort stöd också av svågern prins Constantijn och hans hustru prinsessan Laurentien. Här ser vi nya bilder på Mabel och prins Constantijn.

Holländska hovet har ännu inte gett besked om när begravningen kommer att äga rum. Kungafamiljen av Holland – Willem-Alexander och Maxima – har avbrutit sin semester i Grekland och har återvänt till Nederländerna. Även landets premiärminister Rutte anländer hem från utlandet i dag.

Annons

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Annons