Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sorgliga beskedet för prinsessan Sofia - bara veckor före jul

05 dec, 2016, 09:44 
Ellen Myrgård Lindén
Beskedet kom bara några veckor före jul. Svensk Damtidning vet mer om saken.
Annons
Prinsessan-Sofia-Ibl

Prinsessan Sofia är i chock. Hennes nära vänner, Calle, 36, och Anitha Schulman, 38, går skilda vägar efter sju år tillsammans. Exmakarna var bland annat gäster vid hennes och Carl Philips bröllop den 13 juni 2015 och dessutom umgås privat. Calle har dessutom stöttat prinsessans hjärteprojekt Project Playground när han, som vd för reklambyrån Top Hat, valde att skänka tio procent av bolagets vinst till välgörenhetsorganisationen. Och för bara några veckor sedan var han och dottern Penny i Sydafrika för att följa organisationens arbete.

Annons

– Sofia står på helt egna ben och driver med stort hjärta ett fantastiskt projekt, har Calle sagt till Resume.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
anitha schulman ibl

Anitha och Calle berättar själva om separationen på Instagram.

– Det är tråkigt och sorgligt men vi är säkra på att det är det bästa alternativet, skriver de båda. I mitten av september avslöjade Anitha dessutom att hon och Calle gick i parterapi.

– Jag och Calle har landat i värsta krisen. Det har liksom bara eskalerat. Vi är båda korkade tävlingsmänniskor. Även om man vinner den korta striden har vi båda förlorat det långa kriget, sa hon då. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska de ha flyttat isär förra onsdagen.

Annons

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL. Instagram

 

Annons