Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sorgliga sanningen bakom bilderna på Harry och Meghan – lyckades dölja allt

Sorgliga sanningen bakom bilderna på Harry och Meghan – lyckades dölja allt

Foto: TT

Det kungliga bröllopet förknippades med glädjeyra och kärlek – men nu avslöjar prins Harry den sorgliga sanningen.

Nu är det ynka timmar kvar till prins Harrys självbiografi Spare når bokhandlarna runt om i världen. Men redan nu stormar det mer än någonsin.

7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset
1:27

Efter reklamen: 7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

(1:27)

Slå på ljud

Inför det stundande boksläppet har prins Harry gett två stora intervjuer – och där avslöjar han mörka detaljer om bröllopet med Meghan Markle.

Okända bråket mellan Kate och Camilla – allt skedde bakom stängda dörrar: "Bisarrt"

Prins Harrys avslöjar Kates beteende mot Meghan Markle

Både Anderson Cooper och Tom Brady fick sig varsin intervju med prinsen, som tv-sändes under natten till måndagen. Det är i den med Tom Brady som han öppnar upp ytterligare om relationen med Meghan, men framför allt familjens syn på den.

Bröllopet 2018 blev en folkfest, men bakom kulisserna finns det en betydligt sorgligare sanning. Bland annat menar Harry att familjen aldrig riktigt välkomnade Meghan in.

– Något på sättet att de agerade eller betedde sig (Prins William och Kate, vår anm.) kändes definitivt för mig som om, tyvärr, att stereotypiseringen orsakade lite av en barriär mellan dem för att de verkligen skulle introducera eller hälsa henne välkommen, säger han.

Prins Harry och Meghan Markle under sitt bröllop 2018

Ett efterlängtat bröllop, men inte för alla.

?? Xinhua / eyevine/Eyevine/TT

Prins Harrys attack mot styvmor Camilla – försökte stoppa bröllopet: "Farlig"

Sorgliga sanningen bakom bilderna från bröllopet

Meghan Markle skilde sig från Kate på flera vis, hennes påbrå, det faktum att hon varit skild, och att hon är en glammig Hollywood-skådis från början. Trots det hoppades Harry att kvartetten, som kallats "Fab 4" skulle hålla.

– Jag satte alltid mitt hopp till tanken på att det skulle vara vi fyra tillsammans, att alla fyra skulle komma överens, säger Harry, men konstaterar att det snabbt blev problem, och att det blev "Meghan mot Kate".

Sagobröllopet ägde som sagt rum 2018, och det rådde en fullständig glädjeyra ute på gatorna – och i kungafamiljen trodde många. Harry och William syntes sida vid sida stora delar av bröllopsdagen, men faktum är att verkligheten är mörk.

– William försökte aldrig avråda mig från att gifta med Meghan, men han markerade tidigt att han hade betänkligheter om det. Han sade ”det här kommer att bli väldigt påfrestande för dig” och jag vet fortfarande inte vad han menade med det, säger Harry i intervjun med Tom Brady.

Prins Harry och prins William

Glada miner på bröderna under bröllopet, men sanningen var någon annan.

Neil Hall/UPI/Shutterstock

Foto: TT