Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sorgliga sanningen bakom nya bilden på tvillingarna – mitt i krisen med Charlene

Sorgliga sanningen bakom nya bilden på tvillingarna – mitt i krisen med Charlene

Charlene återförenades med sina barn efter ett halvår, men var tvungen att lämna dem kort därefter. Nu visar nya bilder tvillingarnas saknad efter sin sjuka mamma.
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert
Slå på ljud

För drygt två veckor sedan återvände Charlene till Monaco från Sydafrika där hon varit "fast" i hela sex månader på grund av hennes hälsotillstånd.

Furst Albert och barnen Jaques och Gabriellas glädje gick inte att ta miste på – längtan efter Charlene var äntligen över!

Men läget skulle snart förvärras. Bara tolv dagar efter hennes hemkomst tvingades hon lämna landet igen.

– Hon är inte kvar i furstendömet, men vi kommer snart att kunna hälsa på henne. Mer kan jag inte säga just nu, av diskretionsskäl, sa Albert då.

Charlene inlagd på hemlig klinik efter hemkomsten till Monaco

När Charlene anlände i Monaco mådde hon inte bra, alls. I en intervju med People har Albert berättat om den tuffa situationen.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen.

Läget blev till slut så akut att familjen samlades i en intervention för att få Charlene inlagd, hon insåg dock allvaret själv och gick med på beslutet utan motstånd.

–Jag kan säga så mycket som att hon har drabbats av en ofantlig trötthet. Hon hade inte sovit ordentligt på flera nätter och hon åt väldigt dåligt. Och hennes viktras har gjort henne sårbar, berättar Albert och understryker:

– Detta har ingenting med vårt förhållande som man och hustru att göra. Utan det är helt andra saker. De här problemen har en annan dimension.

Nya bilder på tvillingarna – saknaden efter mamma Charlene

Jaques och Gabriella är sex år, snart sju, och det saknar förstår sin mamma innerligt. Efter att ha varit isär i över ett halvår kan man ju bara tänka sig hur de kände när Charlene blev tvungen att lämna dem igen.

Foto:

Olivier Huitel / Pool Monaco / Bestimage

Enligt furst Albert ska barnen trots allt ha förstått att deras mamma var "trött och inte riktigt sig själv".

– De saknar henne förstås, men de förstår.

Nyligen sågs tvillingarna och furst Albert plantera ett Sydafrikansk träd i den utsmyckade trädgården framför det världskända kasinot i Monte Carlo. Syftet var att hedra sjuka furstinnan Charlene, i samband med att kvinnorättsorganisationen Soroptimist International firade 100 år.

Furstefamiljen fångades på bild, men Charlene syntes inte till – tragiskt nog var det troligtvis ingen som hade väntat sig att hon skulle dyka upp.

På flera av de senaste bilderna på Jaques och Gabriella har deras deras saknad efter sin mamma varit uppenbar, och även på de nya bildern går det att tyda en viss sorgsenhet...

Foto:

SEBASTIEN NOGIER

Foto:

SEBASTIEN NOGIER

Foto:

SEBASTIEN NOGIER

Gabriella och Jaques meddelade till Charlene: "Vi saknar dig mamma" & "Vi älskar dig mamma"

Foto: TT

LÄS MER: Albert på fest med annan kvinna – Charlene inlagd på klinik

LÄS MER: Chockbeskedet om Charlene: Flyttad till hemlig ort – borta på obestämd tid

LÄS MER: Furstinnan Charlenes glädje – familjen får ny medlem!