Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Söta spanska prinsessor firade påsk med familjen

06 apr, 2010, 13:10 
Agneta Nisbeth
Annons
Kung Juan Carlos, drottning Sofia samt kronprins Felipe med familj.
Kung Juan Carlos, drottning Sofia samt kronprins Felipe med familj.

De spanska prinsessorna Leonor och Sofia var verkligen sockersöta i sina rosa kappor. De är här på väg att gå in i Palmas katedral för att, som traditionen bjuder, bevista påskmässan med familjen.

De spanska prinsessorna Leonor och Sofia drog allas blickar till sig när de kom till katedralen i Palma på Mallorca för att bevittna påskmässan med familjen, söta som de var i sina fina kappor. Det vill säga pappa kronprins Felipe och mamma kronprinsessan Letizia samt med farfar kung Juan Carlos och farmor Sofia, drottning av Spanien.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På höga klackar

Drottning Sofia med barnbarnen Leonor och Sofia.
Drottning Sofia med barnbarnen Leonor och Sofia.

Prinsessorna Leonor, 4, och Sofia, snart 3, fick hålla farmors hand när de klev ur bilen i sina matchande kläder. Kronprinsessan Letizia var däremot något mer dystert klädd i mörka byxor och en grå kappa samt ett par högklackade skor. Med under mässan var dock inte prinsessan Cristina och hennes make Iñaki Urdangarin. Cristina och Inaki bor som vi berättat i USA sedan en tid tillbaka och kunde på grund av arbete och skolgång inte resa hem till Spanien över påsk.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures.



Annons