Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sötchock! Folk kan inte få nog av bilden på Oscar och pappa Daniel – alla är överens

06 jun, 2023, 15:30 

Nya bilderna på prins Oscar och prins Daniel väcker reaktioner!

Annons

Det kungliga och stora nationaldagsfirandet är i full gång!

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Klockan 10 var det dags för kronprinsessfamiljen att slå upp de tunga slottsportarna till Yttre borggården och bjuda in allmänheten till det nationaldagsfirandet på slottet.

– Så mycket av vår svenska historia och vårt fantastiska kulturarv finns ju samlat just på de kungliga slotten. Jag är väldigt glad att vi kan tillgängliggöra det – och att vi i dag får bjuda in er hit.

– Vi hoppas att ni alla, både barn och vuxna, ska få en härlig dag. Med dessa ord öppnar vi nu portarna till Kungliga slottet och hälsar er alla varmt välkomna! sa kronprinsessan Victoria i sitt tal.

Annons
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria önskade alla en härlig dag i sitt tal.

Den glada kronprinsessfamiljen

Hela familjen var på ett strålande humör. Prinsessan Estelle och Victoria hade så klart tagit på sig den obligatoriska Sverigedräkten, medan prins Oscar och prins Daniel sågs i matchande kostym.

Kronprinsessfamiljen kom gående hand i hand, med Oscar i mitten mellan Victoria och Daniel, och verkade vara på ett alldeles strålande humör dagen till ära.

Kronprinsessfamiljen
Hela kronprinsessfamiljen var på ett strålande humör!

Bilden på Oscar och Daniel väcker reaktioner

På kungahusets Instagram är det många som är tagna över bilderna på kronprinsessfamiljen – och många kan inte undgå hur lika Oscar och Daniel faktiskt är!

”Åhh, så söt prins”, skriver en person.

”Oh va fint. Prins Oscar med pappa Prins Daniel. Prinsessan Estelle med mamma Kronprinsessan Viktoria. En mycket fin bild”, skriver en annan.

Det är inte första gången som Oscar och Daniel syns i matchande kostymer. Under Victoriadagen förra året dök de båda upp i en beige variant och Oscar stal även då rampljuset!

Prins Oscar och prins Daniel på Victoriadagen
Prins Oscar och prins Daniel bar båda beige kostym på kronprinsessan Victorias födelsedag förra året.

Foto: TT/Instagram

Annons