Georges och Charlottes spännande dag – höll på att sluta illa

Häromdagen kunde man se hela den brittiska prinsfamiljen ute i det gröna. Prins William spelade polo och makan Kate satt i gräset med prins George och prinsessan Charlotte.

Prinsessan Charlotte och prins George sprang förtjust runt i gröngräset vid Beaufort Polo Club, Tetbury, där barnens pappa prins William spelade polo.

Kate med prins George och prinsessan Charlotte i gröngräset

Kate – klädd i en bomullsklänning från Zara – trivdes i gröngräset med barnen, både hennes och andras. Med under dagen i Tetbury fanns även prinsessan Annes barnbarn, Savannah och Isla Phillips och deras mamma Autumn.

Prins George och syster prinsessan Charlotte

Barnen sprang lyckligt runt i gröngräset och såg ut att ha hur kul som helst. Men ett tag höll det på att gå riktigt illa då den så busiga Savannah Phillips knuffade ner prins George nerför grässlänten. Ni kan själva se hela händelseförloppet i filmen här nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=ytAXNSFYyyM

Fast det var ingen skada skedd och prinsen kom naturligtvis inte till skada heller, men man ser att livvakten var snabbt framme vid George sida efter det lilla fallet för slänten.

Prins Harry själv spelade polo på sin häst hela dagen, men Kate och barnen hade kul i gräset och njöt av att titta på tävlingarna och låta barnen leka med varandra.

Kate med barnen Charlotte och George

En som dock inte var med under dagen var prins Louis som ännu är för liten för att vara ute i solen hela dagen, han fick snällt stanna hemma med parets nanny.

Läs mer: Se Charlottes och Georges bus från slottsbalkongen

Foto: Stella Pictures