Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Spanska kungafamiljen bjöd hem påven till slottet

20 aug, 2011, 09:23 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare berättat är påven på besök i Spanien. Han välkomnades på flygplatsen av kungaparet men de bjöd också hem påven till slottet.

Påven är som bekant på besök i Spanien. Han välkomnades på flygplatsen av kungaparet som senare bjöd hem honom till slottet Zarzuela i Madrid.

I gult

Kung Juan Carlos och drottning Sofia – som för dagen var klädd i en gul dräkt – ställde upp för en bild på trappan till slottet tillsammans med en del av familjen.

Annons

Familjen på plats

Här hittade vi prinsessan Elena och hennes barn Victoria Federica och Juan Froilan, samt kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia med sina barn, prinsessan Sofia och prinsessan Leonor.

Röda skor

På bilden här intill ser vi också påven Benedictus XVI – i sina snygga röda skor – hälsa på det spanska kungaparet ännu en gång.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons