Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Spanska småprinsessor matchade mamma i rosa

09 aug, 2009, 09:20 
AvRed Aktionen
Den spanska kronprinsfamiljen hamnade i blickfånget när de njöt av livet på Mallorca med sina söta små döttrar. Äntligen fanns det tid för hela familjen att bara vara tillsammans.
Annons

Kronprins Felipe och kronprinsessan Letizia semestrar just nu på Mallorca med sina döttrar. Felipe passar på att spendera lite kvalitetstid med familjen när det är paus i den stora seglingstävllingen Copa del Rey som pågår just nu och som han deltar i tillsammans med pappa kung Juan Carlos, som vi tidigare skrivit om.

Letizia matchar döttrarna

Letizia är en riktig fashionista, känd för sina extravaganta klädval och som synes hade hon här verkligen gått in för att matcha sig själv med döttrarna. Söta ceriseröda sommarklänningar prydde prinsessorna Leonor, snart 4, och Sofia, 2, när hela familjen njöt av sin ledighet även om de ställde upp och poserade lite för fotograferna också.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Letizia och familjen

Flickorna log och var på sitt allra mest strålande humör där de spatserade runt i de botaniska trädgårdarna i Palma de Mallorca, beundrade en katedral och var på popkonsert med artisten Jaime Anglada. Men mest av allt njöt den lilla familjen nog av att få umgås med varandra, långt bort från kungliga plikter och bestyr.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT

Annons