Speciella detaljen i bilden på prinsessan Charlotte, 7 år – alla ser samma sak

09 jul, 2022, 17:00 

Den här roliga detaljen är på allas läppar!

Annons

Prinsessan Charlotte, 7 år, är prins William och hertiginnan Kates enda dotter och ett riktigt charmtroll. Trots sin ringa ålder har hon i sann prinsess-anda redan hunnit med att förtrolla hela Storbritannien!

Nu har några skarpa ögon lyckats hitta en riktigt häpnadsväckande detalj i bilderna på Charlotte – och det handlar om en kuslig likhet!

Slående likheten

Det handlar inte om att den lilla prinsessan är slående lik mamma Kate, eller pappa William. Inte heller brorsorna prins George och prins Louis är det frågan om, utan det är betydligt mer otippat än så!

Det är tidningen Hello som rotat i arkiven, och gjorde den roliga upptäckten. Nämligen att på foton på prinsessan Charlotte när hon var yngre, är hon nästan en kopia av prinsessan Beatrice i samma ålder!

Prinsessan Beatrice är kusin till Charlottes pappa prins William, så släktbandet finns där. Förutom att prinsessorna uppmärksammas för att vara lika utseendemässigt, verkar Kate och William ha inspirerats av Beatrice klädsstil, vilket gör de två prinsessorna ännu mer lika!

Idag är Beatrice 33 år och Charlotte 7 år.

Prinsessan Beatrice till vänster, och prinsessan Charlotte till höger. Lika som bär!

Okända relationen till Carl Philip

Prinsessan Beatrice har faktiskt en aningen okänd relation till vår prins, Carl Philip! Det svenska och brittiska kungahuset har kanske inte haft den närmsta relationen, så det var inte konstigt att många blev förvånade när den här vänskapen kom till ytan.

Annons

Det var tidigare i år när Prinsparets stiftelse som i partnerskap med brittiska Made by Dyslexia bjöd in till det allra första Dyslexiforumet på Kungliga Slottet och prinsessan Beatrice och hennes man Edoardo Mapelli Mozzi plötsligt dök upp!

Då berättade Carl Philip om hur vänskapen till drottning Elizabeths barnbarn tog fart.

– För ett par år sedan var jag och prinsessan Sofia i London för att vara med vid Made By Dyslexia’s Global Summit. Och vi upptäckte att vi hade samma mål: Att barn med dyslexi ska mötas av kunskap och förståelse.

– Och det är detta som ligger bakom att vi står här tillsammans i dag.

– Dear Beatrice, ditt hängivna arbete för vår gemensamma hjärtefråga är verkligen beundransvärd.

En otippad men härlig kvartett!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons