Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Speciella gåvan – prins Edward får en ny kunglig titel

13 mar, 2019, 10:00 
Prins Edward
I samband med födelsedagen den 10 mars fick prins Edward en ny kunglig titel av drottning Elizabeth.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Edward firade sin födelsedag den 10 mars och blåste ut hela 55 ljus på kungliga tårtan. Den här gången blev han riktigt berörd av uppvaktningen. Hustrun Sophie, barnen lady Louise, 15, och James, 11, grattade och sjöng. Drottning Elizabeth var dock den som kom med största överraskningen. För att riktigt hylla yngste sonen på 55-årsdagen förärade hon prins Edward med en skotsk titel. Inte illa!

Förärades med skotsk titel

Man skulle kunna säga att Edward fick ett nytt dop. Han heter sedan i söndags numera “Earl of Forfar”. Men inte nog med denna fina gåva. Prins Edward fick en härlig bild från förr. Fotografiet föreställer drottning Elizabeth II med lille prinsen intill sig. Han är baby och mycket söt.

Annons

Bildtexten intill fotot på sociala medier lyder: “Wishing The Earl of Wessex a very happy birthday”.

Här ser ni nytagna bilder på födelsedags-prinsen Edward när han rider ute på slottsägorna i Windsor tillsamans med dottern Lady Louise.

Prins Edward

Även prinsens hustru Sophie fick Grevinna av Forfar. Den skotska titeln lägger Sophie till sin nuvarande “grevinna av Wessex”.  Här ovan ser vi henne i full färd med att hälsa på en kalv. Den 54-åriga prinsfrun tar sin kungliga uppgift på allvar. Hon kan konsten att vara elegant till och med i ett bås fullt med hö!

Annons
Grevinnan Sophie av Wessex

Sophie, som varit gift med prins Edward sedan 1999, såg otrolig chic ut på bondgården. Tvåbarnsmamman bar ett armband av guld och hade sitt blonda hår i chignon. Grevinnan av Forfar visade återigen upp en oklanderlig klassisk stil. Som tur var bar hon stövlar vid besöket. Halm och högklackat är inte den bästa kombinationen.

Läs mer:

Foto: TT

Annons