Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Spektakulära bilderna: så har du aldrig sett holländska kungafamiljen

27 apr, 2018, 11:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Även ett kungahus kan behöva förnyas ibland – det tycker i alla fall Nederländernas Willem-Alexander och Máxima. Kungaparet firar sina fem år på tronen genom att publicera helt nytagna bilder som lika gärna kunde vara reklam för en tv-serie. Men visst är det härligt med en kungafamilj som vågar!
Annons
Holländske kungen Willem-Alexander och drottning Máxima
Holländske kungen Willem-Alexander och drottning Máxima

Vilka bilder! Som en glamourös stormvind sveper den nederländska kungafamiljen fram under slottets kristallkronor. Bilden symboliserar fart, fläkt och ungdomlighet och den känns helt ny i kungliga sammanhang.

Kanske har pappa Willem-Alexander och mamma Máxima velat ha en ungdomligare touch på fotona för att tillmötesgå önskemål från sina tre döttrar; Catharina-Amalia, 14, Alexia, 12, och Ariane, 11.

Prinsessorna Alexia, 12, Ariane, 11 och Catharina-Amalia, 14.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessorna har ju kommit upp i en ålder när många ungdomar har starka åsikter om hur de ser ut på bild, och här har prydliga klänningar, nätta koftor och uppsatt hår fått ge vika för svart, tight och välfönade lockar. Och mamma Máxima matchar sina söta döttrar till 100 procent!

Annons
Nya bilder på holländska kungafamiljen

Bilderna togs nyligen i det kungliga palatset för att fira kungaparets fem år på tronen.

Hollands kung Willem Alexander

Foto: RVD – Erwin Olaf

Annons