Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Spekulationerna fortsätter - vad kommer de bära på bröllopet?

Spekulationerna om vad prins William och Kate Middleton kommer att bära på bröllopet fortsätter. Nu skvallras det om att brudklänningen kanske inte blir vit och att prinsen ska bära uniform.

Kate Middletons brudklänningsdesigner säger givetvis inte ett ord, men det gör bara att spekulationerna vad både prins William och Kate Middleton kommer att bära ökar för varje dag. Alla har nu teorier om hur klänningen kommer se ut. 

Att prins William antagligen kommer gifta sig i uniform är allt fler överens om, precis som hans pappa prins Charles gjorde under bröllopet med prinsessan Diana. Tidningen Daily Mail skriver att skräddarna från Savile Row, Gieves & Hawkes, redan fått uppdraget att göra en ny militäruniform speciellt för bröllopet.

Inte vit

Nu sägs det också att Kate Middleton mycket väl kan komma att bära något annat än en helvit brudklänning. Men vad den blivande prinsessan än väljer så kommer det att få en oerhörd betydelse för bröllopsindustrin i framtiden. Precis som prinsessan Dianas brudklänning blev till stort mode kommer säkert även Kate att sätta igång nya trender.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Några har redan tackat ja till Williams och Kates bröllop››

Kate Middleton slutar jobba i familjeföretaget››

Mario Testino: Jag inspirerades av prinsessan Diana››

Kate och William: Vi vill inte ha några bröllopspresenter››