Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Splittringen efter nya bilderna på Victoria – rör upp starka känslor

15 feb, 2024, 05:00 
Nya bilderna på kronprinsessan Victoria får många att reagera!
Annons
7 saker du inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria är ännu inte drottning, men man kan redan nu kalla henne för en sann modedrottning. Med sin stil höjer hon glamourfaktorn, ser till att skänka lite extra kunglig glans och stråla i kamerans blixtar.

Hon har inte bara ett gott öga för stil, utan också för färg. Ibland kan det vara starka färger som kungsblått hon strålar i, i andra sammanhang kan det vara mer nedtonat med lite gråare och lättsamma färger.

Inte helt sällan får hennes modeval spridning utomlands och i flera tidningar brukar Victoria hyllas för de beslut hon tar när hon går igenom sin kungliga garderob.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria.Anders Wiklund/TT

Victorias uppmärksammas för sin stil

Nu är hon i ropet igen. Den här gången har det kungliga modekontot Royal Fashion Police lyft hennes senaste klädval, det hon bar i samband vid invigningen av ”The Anthropocene Laboratory” vid Vetenskapsakademien.

Annons

Den här gången föll valet på en mönstrad klänning i en mer nedtonad färg, som hon kombinerat med ett par svarta läderskor och en svart kappa som vilade ledigt över axlarna.

Splittringen inför alla

Men den här gången har Victorias val inte imponerat på alla och i kommentarsfältet råder delade meningar om det är hiss eller diss.

”Inte imponerad. Jag är ledsen”, skriver en person.

”Kombinationen av bälte och stövlar ser för klumpigt ut. Ett tunnare bälte, eller inget bälte alls, skulle ha lyft hela looken”, skriver en annan.

”Älskar mönstret och stövlarna. Fantastisk look”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons