Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Splittringen mellan Harry och Meghan i deras nya liv: "Det är galenskap"

19 mar, 2020, 17:00 
Prins Harry och Meghan Markle skulle få en drömtillvaro i Kanada.Men krisen har ställt saker på ända.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?

Att Meghan Markle tar coronasmittan på allvar råder det inga tvivel om. När hon och prins Harry valde att lämna sonen hemma i Kanada under sitt besök i Storbritannien höjdes ögonbryn – fram tills att förklaringen kom fram. Detta var nämligen en försiktighetsåtgärd, vidtagen för att förhindra att den lille bebisen, som inte ens fyllt ett än, skulle bli smittad.

Coronaviruset: Så lever Harry och Meghan

Harry och Meghan under besöket i Storbritannien.
Harry och Meghan under besöket i Storbritannien.

Nu lever den lilla familjen i sin lyxherrgård i Vancouver, och det är enligt alla uppgifter ett isolerat liv för tillfället. Daily Mail har pratat med en vän till Meghan som vittnar om att hertiginnan av Sussex är väldigt försiktig i dessa tider.

– Alla i deras personal, personerna som köper mat och går ärenden, måste bära gummihandskar hela tiden och följa strikta hygienregler. Bara ett fåtal får prata med henne, Harry och Archie, säger källan.

Annons

Harry och Meghan går olika vägar

Enligt vännen har Meghan beskrivit den nuvarande situationen som “galenskap”. Men medan hon håller koll på rutinerna kring familjens säkerhet, så går Harry runt och våndas.

– Han känner sig hjälplös och isolerad mitt ute i ingenstans, men han är tacksam för att familjen är samlad, säger vännen.

Meghan är desto mer målinriktad och närvarande i nuet jämfört med sin make.

– Meghan säger tydligt att panik inte kommer att lösa några problem. Det är inte ett alternativ i hennes hushåll. Hon vill inte att Archie ska utsättas för onödig stress eller spänningar. Hennes hem är hennes fristad och det är en plats där lugn och ro får råda, dag som natt, säger vännen.

 

Harry och Meghan skickar budskap mitt i krisen

Men varken Harry eller Meghan sitter sysslolösa. Via sitt Instagram-konto har de skickat ut ett långt meddelande proppat med tänkvärda ord om krisläget.

Annons