Splittringen mellan Sofia och Madeleine – här är beviset

Splittringen mellan Sofia och Madeleine – här är beviset
Sofia är mer privat än någonsin på sociala medier, allt medan Madeleine visar mindre och mindre.
Annons

Kungahusets officiella Instagram är till för att kungaparet och Victoria och Daniel ska kunna visa upp vad de gör i hovets tjänst, och där kan vi regelbundet följa uppdragen de åker ut på och ta del av nya bilder från högtider med mera. Det är inte alltid det finns mycket utrymme för Carl Philip och Madeleine på det kontot, så de har startat sina egna, där de delar med sig av både vardag och arbete.

Annons

Nu när det blivit mindre uppdrag för båda de yngsta kungabarnens familjer är det en ypperlig chans att dela med sig av en lite mer personlig vardag istället.

Annons

Det har de valt att göra genom att skaffa egna privata instagramkonton, Sofia har ett tillsammans med Carl Philip och Madeleine har ett helt eget.

Under sommaren har Sofia som enda kunglighet valt att dela med sig av parets semester, något som brukar hålla utanför hovets kommunikation då det har med kungligheternas privatliv att göra. Men på prinsparets konto är ordet fritt och Sofia var flitig med att fota och dokumentera det som hon och familjen hittade på under sommaren. Ett val hon gjorde var däremot att inte visa ansiktet på varken sig själv, Carl Philip eller pojkarna under en ganska lång period.

Annons

Madeleine tar ett helt annat beslut

Nu är semestern över och de delar med sig av bilder som vanligt, inte minst från invigningen av prins Gabriels dopgåva i Dalarna då vi fick se flertalet bilder av den yngsta prinsen som delades via kontot, och lite senare även på kungahusets hemsida.

För Madeleine ser vi däremot en helt annan trend. Hon har via sitt konto delat med sig av hälsningar kring högtider, som den härliga videon runt påsk och bilden från trädgården hemma i Florida till nationaldagen. Utöver det har det varit skralt med personliga uppdateringar. Istället använder Madeleine mest sitt konto till att sprida budskapet från stiftelsen Childhood, som hon jobbar mycket med.

Annons

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Splittringen mellan Sofia och Madeleine – här är beviset”

 1. Minna skriver: 2 september, 2020

  Madeleinea en kaipaa.Mieluummin Sofiasta luen


 2. Regina Lindholm skriver: 2 september, 2020

  Splittring betyder bl.a. söndring, fejd, stridigheter, tvedräkt, ofred, söderfall. Så vilken är splittringen mellan Sofia och Madeleine?


 3. Gilla skriver: 2 september, 2020

  Splitring är fel ord. De båda svägerskorna använder sina instagramkonton olika.


 4. Taina koivisto skriver: 2 september, 2020

  Sofia verkar vara desperat att synas.Madeleine har inget behov av det.


 5. josefin skriver: 3 september, 2020

  Sofia är väl rädd att bli bortglömd; vi ska ju minnas att om hon lägger ut bilden pà en pojkes baksida sà sprids det ett par gànger pa olika veckotidningssiter.


 6. Minna skriver: 3 september, 2020

  Varför är ni svenskar mot Sofia??Ja tycker Sofia,inte Madeleine


 7. Birthe Vejrum skriver: 3 september, 2020

  Smultronställen var vel det vigtige i den sammenhæng – eller hvad?


 8. Daga skriver: 3 september, 2020

  Jag skulle också valt bort Madeleine efter hennes kullerbyttor med prinsens X .Sofia behöver inte,numera amerikanskan, hon har en fin familj och goda, riktigt goda vänner hon får styrka och kraft ifrån.


  1. charlotte skriver: 7 september, 2020

   Daga,
   Tack för fin och sann kommentar!


  2. Brorsan skriver: 7 september, 2020

   Daga, amerikanskan, skriver du, vem åsyftar du?


 9. PernillaA skriver: 4 september, 2020

  Och Stephanie kan ha de vänner hon vill; hon gjorde inget fel; hon blev tillsammans med Jonas efter uppbrottet och de är fortfanade ett par med tre barn.
  Hon kan ju inte avstå från sin personliga lycka bara för att vara Lillsessan till lags


 10. Anna skriver: 5 september, 2020

  Madeleine ser lyft ut på bilden.


 11. Fundersam skriver: 5 september, 2020

  Sverige har inget kungahus att se upp till. Kungaparet har enligt min mening fostrat sina barn helt galet. Att de struntat blankt i vad det är för personer barnen väljer att ta in i kungahuset är horribelt. Jämför det gärna med en tjänstetillsättning, eftersom de ingifta ska ha speciella roller och avlönas av allmänna medel. Victoria började och
  manegen var krattad för C P.


 12. ma skriver: 5 september, 2020

  Har lillsessan klagat PernillaA, vart kan man läsa det? Man kunde läsa att då Madeleine skulle döpa ett av barnen och önskade Emma Pernald som tärna, tvingade Sofia Lillsessan att ta bort sin vän. Det var fult gjort.( Angående vänner)


  1. Ulla Lundell skriver: 8 september, 2020

   Vilken splittring i ordningen var det denna gången??

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar