Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Splittringen mellan William och Kate – detaljen i bilden avslöjar sanningen

12 sep, 2022, 19:00 
Indra Nordemar

Hur står det egentligen till mellan prins William och prinsessan Kate?

Annons
Premiärministerns första ord efter Elizabeths död: ”Gud bevare konungen”Brand logo
Premiärministerns första ord efter Elizabeths död: ”Gud bevare konungen”

"God save the Queen" har nationalsången lydit i 70 år, men har nu återgått till "God save the King".

Ja, världen sörjer drottning Elizabeth, samtidigt som det nu sker stora förändringar. Charles har blivit kung och Camilla drottninggemål.

Även tronföljare William har fått ny titel – prins av Wales, och hans hustru Kate – prinsessa av Wales. Kate blir den första att ta över titeln sedan prinsessan Dianas död, då Camilla valde att inte använda den av respekt.

Men har de nya titlarna skapat trubbel i paradiset? Av bilder att döma verkar nämligen en klyfta ha uppstått mellan William och Kate.

Harrys och Williams chockerande återförening

När den brittiska kungafamiljen nåddes av Elizabeths kristiska tillstånd den 8 september tog de sig snabbt till Balmoral där drottningen befann sig.

Annons

Men prins Harry, utan Meghan, befann sig fortfarande i luften när dödsbeskedet kom, och hann aldrig ta ett sista farväl av sin farmor.

En stor sorg för prinsen, som på senare tid kommit Elizabeth närmare igen efter alla konflikter.

Däremot har stämningen mellan Harry och William fortsatt vara knivig, fram tills nu. Kan drottningen tragiska död ha återförenat bröderna? Men splittrat William och Kate?

Bilderna som visar splittringen mellan William och Kate

Många förvånades när William och Kate plötsligt dök upp med Harry och Meghan vid Windsor Castle på lördagen. Kvartetten har ju inte synts ihop sedan 2020.

Det som troligtvis förvånade mest var att Meghan faktiskt var med, då hon inte ens var välkommen till Balmoral på drottningens dödsdag.

Det kanske också var därför som Harry såg över sin fru lite extra. På bilder syns makarna promenera tätt intill varandra, hand i hand, längs blommorna vid slottet.

Men det såg något annorlunda ut för prinsen och prinsessan av Wales.

Ja, de utstrålade inte direkt kärlek med sitt stora avstånd – skillnaden var tydlig mellan dem och hertigparet och Sussex.

Dessutom var det många som reagerade när kvartetten lämnade slottet.

”Harry håller upp bildörren för sin fru. Ser till så att hon är säker. Will gör det inte. Det säger en hel del”, skriver en person på Twitter.

Men vi får hoppas att det inte betyder något, och att allt står rätt till mellan tronföljaren och blivande drottninggemål!

Foto: TT

Annons