Sprickan mellan Albert och Charlene

furstinnan charlene furst albert

Furst Albert och furstinnan Charlene syns sällan ihop. Under kröningen i Japan var hon på plats i Tokyo – men följde inte med sin make till den högtidliga ceremonin.

Frågetecknen kring fursteparet Alberts och Charlenes relation blir alltfler.

Under den högtidliga kröningen i Japan var furstinnan i landet men hon följde inte med sin make på de officiella ceremonierna. Albert anlände alltså till den flotta banketten ensam – utan sin hustru.

Från början var det många som antog att Charlene hade viktiga åtaganden i Monaco, som sammanföll med kröningen. Men när det visade sig att hon var på plats i Tokyo, utan att delta, var det många som höljde på ögonbrynen.

Många oroliga för furstinnan Charlene

Hur står det egentligen till med fursteparets relation? Varför representerar de inte tillsammans?

Under furstefamiljens Japan-resa delade Charlene med sig av bilder på tvillingarna, Gabriella och Jacques. Familjen hade uppenbarligen trevligt under sin resa men av någon anledning ville inte furstinnan delta i kröningen.

Hon har varit extremt osynliga när det kommer till offentliga uppdrag den senaste tiden och många undrar därför hur hon mår.

Familjeresa i Japan

Förhållandet mellan Albert och Charlene har länge varit föremål för diskussion. Många menar att furstinnan inte alltid ser särskilt lyckliga ut och att man aldrig ser dem ta i varandra har också fått människor att ifrågasätta hur kära de verkligen är.

Deras otroliga kärlek till barnen råder det dock inga tvivel om. Gabriella och Jacques är deras ögonstenar och att ta hand om dem gör dem även starkare som par.

Men frågorna kring Charles frånvaro, under officiella tillställningar, kvarstår.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: