Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sprickan mellan Albert och Charlene

04 nov, 2019, 20:00 
Ellen Myrgård Lindén
furstinnan charlene furst albert
Furst Albert och furstinnan Charlene syns sällan ihop. Under kröningen i Japan var hon på plats i Tokyo – men följde inte med sin make till den högtidliga ceremonin.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Frågetecknen kring fursteparet Alberts och Charlenes relation blir alltfler.

Under den högtidliga kröningen i Japan var furstinnan i landet men hon följde inte med sin make på de officiella ceremonierna. Albert anlände alltså till den flotta banketten ensam – utan sin hustru.

Från början var det många som antog att Charlene hade viktiga åtaganden i Monaco, som sammanföll med kröningen. Men när det visade sig att hon var på plats i Tokyo, utan att delta, var det många som höljde på ögonbrynen.

Många oroliga för furstinnan Charlene

Hur står det egentligen till med fursteparets relation? Varför representerar de inte tillsammans?

Under furstefamiljens Japan-resa delade Charlene med sig av bilder på tvillingarna, Gabriella och Jacques. Familjen hade uppenbarligen trevligt under sin resa men av någon anledning ville inte furstinnan delta i kröningen.

Annons

Hon har varit extremt osynliga när det kommer till offentliga uppdrag den senaste tiden och många undrar därför hur hon mår.

Familjeresa i Japan

Förhållandet mellan Albert och Charlene har länge varit föremål för diskussion. Många menar att furstinnan inte alltid ser särskilt lyckliga ut och att man aldrig ser dem ta i varandra har också fått människor att ifrågasätta hur kära de verkligen är.

Deras otroliga kärlek till barnen råder det dock inga tvivel om. Gabriella och Jacques är deras ögonstenar och att ta hand om dem gör dem även starkare som par.

Men frågorna kring Charles frånvaro, under officiella tillställningar, kvarstår.

Foto: TT

Annons