Sprickan mellan Melania Trump och Ivanka Trump

Sprickan mellan Melania Trump och Ivanka Trump
Melania Trump och Ivanka Trump har tidigare varit goda vänner, men nu rapporteras det att vänskapen har skakats om av flera konflikter.
Annons

2005 gifte sig Melania Trump med Donald Trump. Sedan dess har hon varit styvmor till Donalds dotter, Ivanka Trump, och utåt sett har de två kvinnorna sett ut att vara goda vänner. Nu ser det ut som att det är på väg att ändras, och enligt CNN ska sprickan mellan styvmamman och dottern ha vuxit den senaste tiden.

Annons

Ivanka Trump arbetar som sin pappas politiska rådgivare och tillbringar många timmar i Vita Huset, där ju Melania bor, och CNN skriver att det är just det intensiva umgänget som har lett till konflikter mellan kvinnorna.

”Enligt en källa med insyn i deras dynamik har det uppstått en friktion mellan dem. Månader av uppdrag som går ett i ett, resor, evenemang och samtal med presidenten har skapat en skakig allians”, skriver CNN.

Annons

Bråkar om flyktingfråga

Det kvinnorna sägs vara oense om är bland annat vem som ligger bakom Trumps ändrade ståndpunkt kring barn som har skilts från sin familj vid gränsen mellan USA och Mexiko. En väldigt kontroversiell fråga i USA efter att det har läckt ut bilder på mexikanska barn som levt i omänskliga förhållanden. Melania tycker att det är hon som ligger bakom Trumps förändring, medan Ivanka känner att det snarare än hon som gör det, enligt källan.

– Ivanka känner väldigt starkt kring detta. Min hustru känner väldigt starkt kring detta, har till och med Donald Trump sagt tidigare.

Annons

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Sprickan mellan Melania Trump och Ivanka Trump”

  1. Bror skriver: 10 december, 2019

    Nja….?
    Sätter nog en slant på att det är konkurrensen om uppmärksamheten från en viss Monsiuur Trudeau som får damerna i Trump-klanen att titta snett på varandra.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar