Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sprider okända bilder på Meghan – ingen vet varför

28 sep, 2023, 19:00 
AvGabriella Hall

Tidigare kollegan kan inte släppa taget.

Annons

Meghan Markles förflutna dras upp i tidigare osedda bilder.

I samband med tillkännagivandet av förlovningen mellan henne och prins Harry avslutade hon sin karriär som skådespelerska.

Efter sjunde säsongen av advokatdramat "Suits" hoppade hon av serien. Avsnittet hon gjorde sitt sista framträdande i sändes på våren 2018. Samma vår som hon blev hertiginna av Sussex. Och sedan dess har hon gått vidare.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Okända bilderna på Meghan Markle

Däremot verkar hennes tidigare kollega Patrick J. Adams inte kunna släppa taget. Hans karaktär hade en kärleksfull relation till "Rachel Zane" som spelades av ingen mindre än hertiginna av Sussex.

Annons
Patrick J. Adams beteende väcker frågor.

I veckan delade han med sig av flera bilder från inspelningen av serien. Några sticker särskilt ut, de aldrig tidigare sedda bilderna på Meghan.

Tidigare osedda bilderna på Meghan bakom kulisserna.

Till bilderna på sina medspelare som han delade på Instagram skrev han bland annat "jag saknar mina vänner" och "var och en av dem".

Raderar de okända bilderna på Meghan Markle

Följarna gick från att fundera över varför han från början la upp bilderna till att i nästa stund fråga sig varför han tog bort dem. På torsdagen är bilderna nämligen borta. I stället ber han om ursäkt i en händelse på Instagram.

Annons
Ännu en av de aldrig tidigare sedda bilderna på Meghan, som Adams nu raderat från sin Instagram. Till höger är hans ursäkt.

Han skäms över att ha delat de nostalgiska bilderna samtidigt som skådespelarnas strejk i Hollywood håller på, förklarar Adams.

Efter ursäkten skriver flera följare att han inte behöver be om ursäkt. Flera tycker också det är synd att Adams ska behöva ursäkta sig bara för att han delade minnen med sina vänner.

Foto: Skärmavbild, Instagram

Annons