Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stängsel hindrar ovälkomna besökare på Haga slott

21 mar, 2010, 10:14 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Haga Slott har fått mer stängsel
Haga Slott har fått mer stängsel

Nu har säkerheten skärpts ute på Haga slott, kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings nya hem. Ett långt järnstaket monteras kring slottet och kameror sätts upp, allt för att stänga ute ovälkomna besökare.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westlings blivande hem Haga slott har inte bara renoverats invändigt, man har också skärpt säkerheten kring huset. Expressen berättar att ett 800 meter långt järnstaket just nu håller på att byggas runt slottet. Samtidigt som man kommer montera upp bevakningskameror och rörelsesensorer. Något som också innebär att allmänhetens tillträde minskas en del.

Men Lennart von Kvanten som är fastighetsförvaltare vid Statens Fastighetsverk förklarar för Expressen att man trots allt tagit stor hänsyn till allmänheten och dess önskan att vistas i parken. Han säger också i intervjun att paret inte haft några större invändningar på renoveringen:

– De har naturligtvis synpunkter men på det stora hela så verkar både kronprinsessan och Daniel nöjda med vad de hittills fått se.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over/Patrik Österberg

Annons