Starka reaktioner på nya bilderna på Estelle: "Det är helt otroligt!"

Prinsessan Estelle är en världsnyhet.De nya bilderna på 8-åringen väcker starka reaktioner.

Prinsessan Estelle och prins Oscar – i biodlardräkter! Av alla fotoserier som kronprinsessfamiljen bjudit oss på var nog detta den där temat överraskade oss mest.

Fast det fanns faktiskt en viktig tanke bakom bilderna. Den 20 maj inföll Världsbidagen, och det ville kronprinsessan Victoria gärna uppmärksamma. Hon är nämligen själv hedersmedlem i Svenska Biodlares Riksförbund och är själv stolt biodlare på hobbynivå.

Världen reagerar på bilderna på Estelle

Bilderna har gjort stor succé även utanför Sveriges gränser. Till exempel har de förärats med en egen artikel i den brittiska tidningen Daily Mail, som beskriver fotona som “bedårande”.

“Barnen tittar noggrant på kuporna tillsammans med sin mamma, och prinsessan Estelle plockar till och med upp en av skivorna för att visa upp bina”, skriver Daily Mail. 

Spansk-amerikanska tidningen Hola ordvitsar loss och skriver att Estelle och Oscar är “as cute as can bee“.

“Det är helt otroligt”, skriver skribenten Alexandra Hurtado.

“Hon är modig”

Ansedda magasinet People är lika förälskade i bilderna som alla andra. De trycker också på hur söta kronprinsessbarnen är, samtidigt som de lägger extra fokus vid hur orädd Estelle verkar vara.

“Prinsessan Estelle, som är nummer i tre tronföljden efter morfar kung Carl Gustaf och sin mamma, höll modigt upp en bricka med honung medan hennes fascinerade lillebror tittade på. De kungliga syskonen lutade sig också fram med ansiktena nära kupan, kanske för att få lukta på den färska honungen”, skriver People.