Stenhårda kravet på Madeleine – riskerar att kastas ut!

Prinsessan Madeleine har det inte lätt just nu.

Prinsessan Madeleine har fått nya regler i Florida.Om hon inte följer dem kan det få digra konsekvenser.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är strandsatta i Florida. Coronaviruset har slagit hårt mot delstaten – och de senaste rapporterna bådar inte gott.

Dessutom har Floridas guvernör Ron DeSantis fått hård kritik för sitt ledarskap i krisen.

“Hans totala brist på beslutsamhet och hans feltänk i hur delstaten hanterat kampen mot coronaviruset har gett honom en massa negativ uppmärksamhet”, har CNN-krönikören Chris Cillizza skrivit om ämnet.

Prinsessan Madeleine kan kastas ut

Prinsessan Madeleine har det inte lätt just nu.

Prinsessan Madeleine har det inte lätt just nu.

Nu har Ron DeSantis och hans medbestämmande beslutat att öppna stränderna i Miami-Dade County, distriktet som Madeleines hemort Pinecrest ligger i. Men om Madeleine och Chris planerar att besöka stränderna måste de följa de stenhårda reglerna – annars kommer de att avvisas.

Enligt tidningen Miami Herald stipulerar de nya reglerna att alla besökande måste ha med sig ansiktsmasker till stranden. De behöver dock inte bäras om de olika sällskapen kan sitta med två meters avstånd till varandra. Det är däremot totalförbjudet att organisera någon form av gruppaktivitet på stränderna – eller att fiska.

Här brukar Madeleine och Chris bada

Svensk Dam har tidigare kunnat rapportera att Madeleine och Chris lapat sol på Faena Miami Beach, en beach club på hotellet med samma namn. Den ligger precis vid stranden i South Miami.

Strandklubben har gjort ett eget uttalande om hur de förhåller sig till coronakrisen.

“På Faena prioriterar vi säkerheten och välmåendet hos våra gäster och medlemmar. Vi förhåller oss till vad som sägs av Centers for Disease Control Prevention (CDC), Världshälsorganisationen och lokala myndigheter när det gäller coronavirusets utveckling”, kan man läsa på Faena Miami Beachs hemsida.