Stenrike Christopher O'Neill - är han Madeleines nya kille?

17 jan, 2011, 15:01 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
Annons

Är det så som ryktet säger att amerikanen Christopher O’Neill är prinsessan Madeleines nye pojkvän. Det ska i alla fall ha varit han som syntes på de omtalade bilderna från New York.

Vem är han då, den nye kille som pekats ut att vara prinsessan Madeleines nye pojkvän? Det ska enligt flera uppgifter vara just Christopher O’Neill, eller Chris som han tydligen också kallas. Här på bilden ser vi Chris omgiven av två sköna damer på en fest på Soho House i New York för en tid sedan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förmögen familj

Christopher är i alla fall 36 år gammal och kommer från en förmögen familj. Han har en examen från Colombia University och arbetar nu i finansbranschen. Han rör sig i de fina kretsarna och hans mamma ska vara väninna med bland annat Ivana Trump. Om det nu är sant att han och Madde är ett par får vi väl hoppas att han beter sig som en fästman ska göra – inga affärer vid sedan om alltså…

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Ni kan läsa mer om prinsessan Madeleine i det nya numret av Svensk Damtidning som kommer i veckan.

Läs även:

Annons
I annonssamarbete med Dermarome