Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stephanie de Lannoy har drabbats av stor sorg

28 aug, 2012, 09:30 
Margareta
Annons

En stor sorg har lagt sig över bröllopsförberedelserna i Luxemburg. Brudens mor har gått bort, mindre än två månader före bröllopet. 

Det ska vara den lyckligaste tiden i en blivande bruds liv, men nu har det som inte får hända inträffat. Det var den 26 augusti som grevinnan Alix de Lannoy, mamma till Stephanie de Lannoy, avled efter att ha drabbats av en stroke, 70 år gammal. Alix lämnade åtta barn efter sig, den blivande bruden är yngst i barnaskaran.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Hans kungliga höghet Guillaume, storherigen, storhertiginnan och hela storhertigfamiljen sörjer med greven av Lannoy och hans kära familj och skänker dem våra varmaste tankar, böner och kärlek,” skriver storhertigfamiljen i ett uttalande.

Bröllopet i Luxemburg är planerat till den 20 oktober.

Av Margareta Heed

Foto: IBL

Annons