Stéphanie de Lannoy: Jag har funnit min drömprins i Guillaume

10 okt, 2012, 09:10 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Snart är det dags för årets stora kungliga bröllop – mellan arvstorhertig Guillaume och Stéphanie de Lannoy. Paret har inför vigseln ställt upp för en intervju om sitt nya liv i Luxemburg.

Nu har det blivande brudparet grevinnan Stéphanie de Lannoy och arvstorhertig Guillaume av Luxemburg satt sig ner för en stor intervju inför bröllopet den 19:e och 20:e oktober. Inför det samlade pressuppbådet pratade de om förlovningen, bröllopsförberedelserna och om när de vill bilda familj. Stéphanie berättade bland annat att hon inte blev helt förvånad när han friade.

Annons

– Jag visste att Guillaume skulle fria någon dag, men jag förväntade mig inte att det skulle hända just då.

Hon sa ja!

För som Stéphanie De Lannoy säger:

– Jag tror jag har hittat min drömprins!

Arvstorhertigen ville inte avslöja några detaljer om själva frieriet, bara att hon sa JA! Vi fick också veta att paret känner sig nervösa inför bröllopet och att det är Guillaume som organiserar smekmånanden.

 Bröllopsresa

Däremot har ingen aning om vart bröllopsresan ska gå.

– Det är tradition i min familj att brudgummen organiserar smekmånanden och jag ser fram emot överraskningen, sa hon lyckligt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Helena Lindstam

Annons

Foto: Pressbilder/Hovet i Luxemburg/Cour grand-ducale

Läs även:

 

Annons