Sophie av Wessex hade annat för sig under dopet

27 okt, 2013, 11:05 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
sophie-1
Sophie-3

Sophie av Wessex vårdar sitt varumärke och kan konsten att hitta rätt i modedjungeln.

I en elegant, kornblå höstkappa svepte Sophie av Wessex förbi kamerorna och brittiska modeexperter gjorde tummen upp igen.

Recept.se Nyhetsbrev

Sticker ut

Visst är hon ett strå vassare i sin klädstil än de andra kungliga damerna i Europa. Sophie kan konsten att klä sig chict och ledigt på samma gång.

Annons

Pr-proffs

Ingenting känns tillkämpat med prins Edwards hustru. Men så har hon ju också varit PR-kvinna i många år och vet hur viktigt det är att vårda sitt varumärke.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilderna ser vi hur citysnygg Sophie var när hon kom till S”the NSPCC service centre” i Bristol samma dag som prins George döptes.

Det ska tydligen vara blått i höst!

Se prinsessornas blå period på Åsas kungliga Europa>>

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons