Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Stilren topping: Kronprinsessan Victoria i Camillas favorithatt?

15 maj, 2016, 13:52 
Less is more. Tänk vad lyxigt det blir med vårfräscha kreationer i stilren design. Kronprinsessan Victorias senaste Te Deum-hatt påminner starkt om Camillas strå-favorit, eller hur?
Annons
Victoria-2

Hatten som kronprinsessan Victoria bar på Te Deum nyligen var otroligt klädsam och snygg, tycker ni inte? Hatten förstärkte den lyxiga känslan och nu vet vi var modisten fått sin inspiration ifrån. Brittiska stjärnhattmakaren Philip Tracey har gjort den här lilla drömmen, som den här veckan toppar hertiginnan av Cornwalls blonda lockar.

Camilla

Det var när prinsen av Wales och Camilla var på te-party i London under fredagen för att stötta “Victoria Cross och George Cross Association”. Så skönt att de svarta hattarna, som Camilla burit de senaste halvåret, äntligen är bortblåsta!  Den här stråhatten i crème och marinblått var så upplyftande och vårfräsch.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Camilla-hatt

Självfallet är det en Philip Tracey-design och självklart bar Camilla sina favvo-pärlor till. En glittrig fjäril piffade också upp looken. Hatten ser ny ut, men skenet bedrar. Hertiginnan har haft den på sig ett flertal gånger. Första gången för tio år sedan. Enkelheten gör att den aldrig blir omodern.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL;Stella Pictures

Annons